Möten
Vi anordnar evenemang för att träffa nya människor, både personliga och professionella möten och möten för att helt enkelt ha roligt tillsammans. Vi organiserar formella möten likväl som After Works och Barbecues!

Underhållning
Bowling, biljard, sällskapsspelkvällar, konserter, quizkvällar och andra evenemang organiseras med syfte för att våra medlemmar ska träffas och ha roligt tillsammans.

Sport
Vi strävar efter att vara fysiskt aktiva: Det internationella litauiska loppet, basket- och volleyboll turneringar, utflykter i naturen, cykelturer eller skridskoåkning… vi är aktiva året om.

Kultur
Utställningar, konserter, deltagande på evenemang, exkursioner och annan kulturverksamhet som är kopplad till Litauen, Sverige och till och med internationella projekt. Våra största kulturevenemang hittills har varit: Litauiska fotoutställningen för att fira 100-årsdagen av Litauens självständighet, Litauiska musikdagen med Andrius Mamontovas och bokmässan tillsammans med Vytautas och Ramunė Landsbergis.

Medborgerlighet
Vi firar Litauens nationella högtider – det innefattar allt ifrån att sjunga nationalsången på nationaldagen tillsammans med andra litauer runt om i världen till Litauiska sångkvällar.

Möten och diskussioner
Vi bjuder ofta in kända och omtyckta personer från Litauen för att träffas med den litauiska ungdomen som bor i Sverige och diskutera aktuella teman. Personer som hittills har samlat flest deltagare till dessa evenemang är – journalisten Andrius Tapinas samt artisten och aktivisten Gabrielius Liaudanskas – Svaras.

Bli medlem i Litauiska ungdomsföreningen i Sverige och bli en del av vår verksamhet. Det är en bra möjlighet att förverkliga sina idéer!