Lära käna
Evenemang för att lära känna nya människor, skapa värdefulla personliga och yrkesmässiga kontakter eller helt enkelt för att ha det trevligt. Vi anordnar möten, middagar, vandringsturer och även grillfester!

Underhållning
Bowlingkvällar, konserter, bio och frågesport – det är bara några exempel på våra evenemang som vi gör för att ge möjligheter till våra medlemmar att ha det roligt tillsammans.

Idrott
Vi har en aktiv idrottsgrupp som anordnar sådana evenemang som det litauiska loppet i Stockholm, möten med A. Pauliukevičius och I. Adams, gokart, basket, volleyball eller hoppande på studsmattor.

Kultur
Utställningar, musik, teater- och konsertbesök samt annan verksamhet med koppling till Litauen och Sverige (och ibland även med hela världen). Vårt största evenemang hittills har varit den Litauiska musikdagen 2016 med Andrius Mamontovas och andra artister som samlade hundratals litauer, svenskar och gäster från andra länder på Norrmalmstorg i Stockholm (mer information här). Vi hoppas att detta blir en tradition!

Nationell gemenskap
Vi firar tillsammans Litauiska högtider samt anordnar evenemang med koppling till Litauen – allt från att sjunga nationalsången till litauiska kvällar.

Seminarier och annat
Seminarier om olika ämnen, möten med intressanta människor eller zumba – det är ytterligare några exempel på idéer som vi med våra medlemmar har förverkligat.

Bli medlem i Litauiska ungdomsföreningen, förverkliga dina idéer eller kom och vara med på våra evenemang. Bli en av oss!